14o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
: 210 9703913
e-mail: mail@14dim-ag-dimitr.att.sch.gr


Θέμα: “Εγγραφές Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024-2025”


Οι εγγραφές στην πρώτη τάξη θα πραγματοποιηθούν από 01 έως και 20 Μαρτίου 2024 καθημερινά.
Τη σχολική χρονιά 2024-2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018.


Απαραίτητα δικαιολογητικά:

* Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνων για την εγγραφή και την αναζήτηση του πιστοποιητικού γέννησης μέσω του myschool. Η αίτηση χορηγείται από το σχολείο και περιέχει προς συμπλήρωση όλα τα οικογενειακά στοιχεία όπως απαιτούνται από το πληροφοριακό σύστημα Myschool στην καρτέλα μαθητή.

* Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Θα χορηγηθεί από το σχολείο και θα πρέπει να συμπληρωθεί από γιατρό. Εναλλακτικά μπορεί να «κατέβει» από το διαδίκτυο.

* Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

* Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΚΟ – Συμβόλαιο…..)

* Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.

Για την εγγραφή αλλοδαπών μαθητών και γενικά μαθητών που δεν είναι γραμμένοι σε δημοτολόγια της ελληνικής επικράτειας απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης ή ληξιαρχική πράξη επίσημα μεταφρασμένη.


Για εγγραφές στο ολοήμερο απαιτούνται:

Αίτηση εγγραφής . Χορηγείται από το σχολείο.


Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των κηδεμόνων στο σχολείο.

Ο Διευθυντής
Αντώνιος Πανταζής

Χάρτης ορίων Σχολείου:

Εγγραφές Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024-2025